Snel Motorsport

De wortels van Patrick Snel, oprichter van Snel Motorsport, liggen in de racerij. Hij liep na zijn studie HTS werktuigbouwkunde stage bij het gerenommeerde Duitse team Manthey-Racing.

Later als freelance-techneut actief binnen de Supercar Challenge en de Toerwagen Diesel Cup. Inmiddels runt hij zijn eigen renstal en richt zich daarmee op de nationale en op kleinere schaal ook de internationale racerij.

De specialisatie ligt bij uiterst competitieve Porsches en BMW’s, in eigen huis geprepareerd om mee te strijden om de hoogste podiumtrede. Bij Snel Motorsport kiezen de meeste klanten voor hun eigen auto, maar er een huren is in overleg ook mogelijk. Desgewenst verzorgen we de volledige circuitservice inclusief hospitality, maar het kan juist ook heel laagdrempelig en eenvoudig.

Eén ding: concessies aan de kwaliteit doen we nooit. We zorgen ervoor dat we de techniek altijd honderd procent in orde hebben en laten geen onzekere factoren bestaan. Met onze ervaring in chassisontwikkeling en uitlijning maken we het verschil tussen sportief deelnemen en winnen. Het team verkeert in de pits continu in opperste staat van paraatheid en werkt als een geoliede machine.

 

 

[metaslider id=1271]