Corvette Clubsport

Vermogen went, snelheid ook. Op een dag speelt de behoefte aan méér op. Gelukkig bestaan er volop mogelijkheden om motoren op een verantwoorde wijze te tunen.

De ervaring van Snel Automotive in de racerij leert dat de aandrijflijn in de meeste gevallen over genoeg reserves beschikt of zich met bepaalde componenten laat aanpassen voor zwaarder gebruik.

Met name bij aanwezigheid van een (turbo)compressor kunnen we al vrij snel een mooi resultaat boeken via chiptuning. Dat betekent niet alleen extra vermogen onder vollast realiseren, maar ook de trekkracht bij deellast verbeteren. Van tevoren bespreken we met u het gewenste motorkarakter en zetten daarna onze software-engineer aan het werk.

Een stap verder gaat mechanische motortuning, die interessante perspectieven biedt. Wij richten ons daarbij op Porsche, BMW en Volvo. Rekening houdend met uw wensen en budget zoeken we naar een realistische oplossing op basis van uitsluitend hoogwaardige producten, waarbij we altijd de levensduur bewaken. Tevens brengen we advies uit over eventuele modificaties aan remmen, wielophanging en de rest van de aandrijflijn.