header wie zijn wij

Snel en goed gaan soms hand in hand. Bij Snel Motorsport werken we pas écht met plezier aan uw auto als we niets aan het toeval overlaten. We sturen u pas de weg op zodra we zekergesteld hebben dat u onbezorgd kunt genieten van uw trots. De passie voor design, techniek, karakter, die delen we. Elke auto die binnenkomt doet iets met ons. U proeft bij ons de sfeer van ‘petrolheads onder elkaar’.

In een schone, opgeruimde omgeving houden we ons bezig met het servicen van exclusieve, bijzondere auto’s. Bij Snel Motorsport mag u vertrouwen op een schat aan ervaring met snelle straat- en racewagens, vooral met specifieke werkvelden als aandrijf- en ondersteltechniek. Oprichter Patrick Snel vergaarde als werktuigbouwkundig ingenieur zijn kennis en kunde binnen diverse raceteams en in de ontwikkeling van nieuwe personenwagens en pantservoertuigen. Kortom, in sectoren waar je technisch gezien altijd het zekere voor het onzekere neemt.

Als ware ‘technofielen’ verdiepen wij ons in de materie en onderhouden, repareren, reviseren, tunen we met zorg en kennis van zaken. Wilt u de processen graag volgen, neem dan gerust plaats in onze showroom met koffie, wifi en zicht op de werkplaats. We hechten waarde aan transparantie. Oh ja, we bieden ook haal- en brengservice.

Kom eens kennismaken, kom het zelf ervaren!